contact

Centrum Basiseducatie Ligo Brusselleer vzw

Emile Jacqmainlaan 135, B - 1000 Brussel

info@ligo-brusselleer.be

+32 2 223 20 45

directie: Jan Van Gompel
jan.van_gompel@ligo-brusselleer.be

opstap, module op maat: Veerle Dehaene veerle.dehaene@ligo-brusselleer.be

scholen, coaching, vast aanbod: Anja Geerdens anja.geerdens@ligo-brusselleer.be

Erasmus+ project: Els Plessers
els.plessers@ligo-brusselleer.be

administratie: Olivia ten Horn olivia.ten_horn@ligo-brusselleer.be

geletterdheid: Ludwig Willaert ludwig.willaert@ligo-brusselleer.be

digitale geletterdheid: Kristof Dhaenens kristof.dhaenens@ligo-brusselleer.be

Medewerkers van jouw organisatie kunnen ook een cursus volgen uit het vaste aanbod van Brusselleer. Lees meer op www.ligo-brusselleer.be.

over ons

Ligo Brusselleer is het Brusselse Centrum voor Basiseducatie. Het is een van de 13 Vlaamse en Brusselse centra uit Ligo, het netwerk Basiseducatie. Ligo Brusselleer organiseert open cursussen in Nederlands, alfabetisering, wiskunde, sociale oriëntatie en ICT voor kortgeschoolde volwassenen. We bieden ook cursussen op maat aan.

In onze lessen Nederlands geven we de niveaus A1 (Breakthrough) en A2 (Waystage), zoals gedefinieerd door het CEFR (Common European Framework of Reference for Languages).

Ligo Brusselleer organiseert ook taal- en geletterdheidscoaching voor mensen in vakopleidingen en educatieve cursussen voor ouders van kinderen in Nederlandstalige basisscholen. Onze lessen vinden plaats op verschillende locaties in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ligo Brusselleer maakt deel uit van een breed netwerk van instellingen en organisaties in de volwasseneneducatie. Ligo Brusselleer heeft tot nu toe 128 mensen in dienst en had 2.707 studenten in het schooljaar '18 -'19.

© Geertje De Waegeneer